VANNSKJÆRING

Vi tilbyr vannskjæring av detaljer med rask levering og konkurranse dyktige priser. Maskinen har kapasitet til plateformater på bredde 3000mm x lengde 6000mm x tykkelse 150mm.

Vannskjæring utføres ved at vann pumpes opp til et trykk på opptil 3800bar som konsentreres til en stråle med diameter på 1mm. Ved skjæring i metaller tilsettes sand. Dette generer en voldsom skjærekapasitet og gjør at vi kan skjære i stort sett alle materialer; plast, gummi, glass (ikke herdet glass) trevirke, stein, betong, aluminium, messing, bly og mer.

Fordeler med vannskjæring

Hardox, panser stål, eller herdet stål, skjæres ut uten problemer. Det gir glatte fine kutt uten grader, samt at det ikke tilføres noe varme som kan ødelegge herdingen/overflaten på materialet.

I tillegg til presise resultater på kutt flate kan vi også «prege/merke» deler i maskinen, slik at du enkelt kan se hvilken del du trenger. Eller om du ønsker en visuell synlig figur på en plate uten at den skjæres ut, mulighetene er mange!

Stor nøyaktighet på skjæring gjør at vi kan spare mye ekstra jobb med etter bearbeiding av materiellet. Platedetaljer med hull som skal gjenges kan hentes rett ut fra maskinen og gjenges opp uten å måtte forbore huller. Fordelene med vannskjæring er at man får rene fine kutt, uten å tilføre varme som «skader» overflaten eller gir varmeslag i detaljer.

Boremaler, sjablonger, sentrerings plater for aksler i rør, med mer,  kan utgjøre en stor forskjell ved gjentakende arbeid på byggeplasser eller i verksted med tanke på presisjon og tidsforbruk. Produksjon av hjelpeverktøy er noe flere trenger. Ikke alle er klar over at det kan lages enkelt ved hjelp av vannskjæring.

HVORFOR VELGE OSS?

Mange av våre kunder setter stor pris på våre tjenester, ved at de får levert kvalitet med høy toleranse.

Vi har god kunnskap om maskinens muligheter, og kan derfor utføre skjærejobber som ligger i grenseland for hva slike maskiner kan klare.

Kontakt oss idag for mer informasjon!